Om Juul Communication

Nana Juul Hansen

Nana Juul Hansen

Hvem er jeg?

Juul Communication ejes og drives af Nana Juul Hansen.

Jeg har mange års erfaring fra internationalt orienterede virksomheder, hvor jeg har arbejdet indgående med kommunikation, formidling, undervisning, oversættelse, it implementering, projektledelse, netværksskabelse og forskning.

Jeg tilbyder løsning af opgaver indenfor sprog og formidling og sætter en ære i at gøre ethvert budskab forståeligt for enhver – med undtagelse af for eksempel at skulle give børnehaveklassebørn kompetencer indenfor atomfysik ;-)

Det er i både oversættelsesopgaver og undervisningssituationer vigtigt for mig at sikre, at det rette budskab kommer til udtryk på bedst mulig måde. Jeg bruger gerne mine kreative evner til at servere budskabet på en anderledes og virkningsfuld måde.

Baggrund

  • Jeg er uddannet cand.mag i spansk og internationale studier. Dertil har jeg læst Humanistisk Datalogi og Psykologi som suppleringsfag
  • Gennem min karriere i flere forskellige større danske virksomheder har jeg beskæftiget mig med kommunikation, sprog og oversættelse, blandt andet i forbindelse med it- og organisationsforandringsprojekter, brugervejledninger, information til udenlandske kollegaer, netværksopbygning og andet formidlingsarbejde.
  • Jeg har dybdegående kendskab til it branchen, dansk erhvervsliv generelt og bred erfaring indenfor mangeartede arbejdsområder
  • Jeg er analytisk og logisk stærk og formår at finde et passende sprogligt leje og skabe tydelig sammenhæng i forhold til målgruppen for budskabet
  • I min undervisning optræder jeg tillidsskabende og nærværende. Jeg bruger min empati og humor til at sikre at stemningen i undervisningssituationen er god og frugtbar og at den enkelte får det optimale udbytte af kurset og bliver motiveret til at bruge det lærte i sin dagligdag